Boligkøb Rådgivning

Boliginvestering kræver professionel boligkøb rådgivning 

At købe en bolig er en af de største beslutninger, man kan træffe – både økonomisk og juridisk. Hjemmet er det sted, vi tilbringer størstedelen af vores tid, og derfor er det helt essentielt at træffe den rigtige beslutning i forhold til køb. Som privatperson kan købsprocessen ofte virke forvirrende og uoverskuelig, og derfor er det vigtigt, at have pålidelige advokater ved din side, der yde kvalificeret boligkøbsrådgivning. Lunøe | Schack Petersen Advokatfirma har over 35 års erfaring med at rådgive boligkøbere, så der foretages en god og sikker investering uden ubehagelige overraskelser. Hvad enten du skal investere i din første studielejlighed eller den en villa til familien, er vi til rådighed med vores ekspertise inden for faget, så du med ro i sindet kan overtage nøglen til dit nye hjem. 

Kyndig samarbejdspartner 

En advokatrådgiver er en vigtig samarbejdspartner, når du skal investere i ny bolig. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at advokaten udelukkende varetager dine interesser i købet. Hos Lunøe | Schack Petersen Advokatfirma udfører vi uafhængig boligkøb rådgivning, hvilket vil sige, at vi hverken modtager vederlag fra tredjeparter, som fx banker og forsikringsselskaber. Vi arbejder uden skjulte dagsordener og repræsenterer udelukkende dine interesser. 

Boligkøbs rådgivning 

De fleste tager først kontakt til advokaten sidst i købsprocessen, men du vil opleve, at det er en stor fordel at have Lunøe | Schack Petersen Advokatfirma med på råd i begyndelsen af processen. Bolighandlen er en kompliceret proces med meget materiale, der skal gennemlæses, forstås og underskrives. Vi tilbyder personlig rådgivning fra du læser salgsopstillingen, til boligen bliver overdraget i din varetægt. 

Vores boligkøb rådgivning omfatter bl.a. gennemgang og check af købsaftale og tilstandsrapport, forsikringsforhold og ejendomsdata, samt sikring af advokatforbehold. Får du indskrevet et advokatforbehold i din købsaftale, har du ret til at ændre, præcisere eller annullere købsaftalen gratis – noget du ikke har mulighed for uden dette forbehold. Det er muligt at fortryde købet uden et advokatforbehold, men dette ikke anbefaler vi ikke, da det kan resultere i meromkostninger. At annullere et køb uden advokatforbehold koster 1% af købsaftalen, hvilket ofte er langt over 10.000 kr. 

Vores uafhængige rådgivning forsimpler de juridiske aspekter i dit boligkøb, og gør købsaftalen og dens konsekvenser forståelige, så der ikke opstår tvivl. Vi modtager hverken vederlag eller provision, men varetager udelukkende dine interesser under købsprocessen.

Har du spørgsmål til overstående eller behov for hjælp er du velkommen til at kontakte Lunøe | Schack Petersen Advokatfirma via vores hjemmeside her.