Boligadvokat københavn østergaded 27

Vi flytter til en ny adresse i København

Anne Schack Petersen Hjælp og Rådgivning

 

Boligadvokat københavn østergaded 27

Ny adresse i hjertet af københavn

Lunøe Advokatfirma er pr. 1. august 2016 flyttet til ny adresse på Østergade 27, 2. sal, 1100 København. Vores nye lokation er stadig på Strøget, lige ved Magasins Torv i hjertet af København og tæt på Frederiksberg. Fra vores nye adresse yder vi forsat juridisk rådgivning, primært omkring fast ejendom. Vi rådgiver bl. a. om boligkøb, herunder køberrådgivning, selvsalg, finansieringkøb af andelsbolig, men rådgiver også lejere i forbindelse med tilbudspligt og køb af andelsboligejendom og stiftelse af andelsboligforeninger, samt omdannelse af andelsboliger til ejerlejligheder.

Uafhængig rådgivning

Som advokat yder vi altid uafhængig rådgivning, hvilket er en forpligtelse der ifølge de advokatetiske regler. Modsat mange andre rådgivere indenfor fast ejendom varetager vi derfor udelukkende vores klients interesse, og har aldrig økonomisk samarbejde med andre parter. Derfor giver det tryghed, at vælge en advokat som sin rådgiver.

Har du spørgsmål til overstående eller behov for hjælp er du velkommen til at kontakte Lunøe Advokatfirma via vores hjemmeside her.